In de periode september 2017 – december 2017 zijn wij (projectmedewerkers Marlou en Astrid) op bezoek gegaan bij verschillende middelbare scholen in Fryslân. Dit was fantastisch om te doen en op iedere school zijn wij heel hartelijk ontvangen. Graag willen we daarom de docenten en leerlingen van de volgende scholen van harte bedanken voor hun bijdrage aan Stimmen fan Fryslân! Jullie hebben letterlijk en figuurlijk je stem bijgedragen aan ons onderzoek. Zonder jullie was het ons niet gelukt om zo veel data te verzamelen! Dankjewel!

 

CSG Liudger, locatie Burgum

Dockinga College, Dokkum

Inspecteur Boelensschool, Schiermonnikoog

CSG Anna Maria van Schurman, Franeker

CSG Comenius, locatie Mariënburg

OSG Piter Jelles, Leeuwarder Lyceum, Leeuwarden

CSG Bogerman, locaties Koudum, Wommels en Sneek

Lauwers College, locatie Buitenpost

OSG Singelland Het Drachtster Lyceum, Drachten

OSG Singelland Surhuisterveen